Spaaractie voor SV United bij Jumbo Wanssum

Vanaf woensdag 8 februari kunt u bij Jumbo gaan sparen voor SV United. Bij elke besteding van € 10,- ontvangt u een sportpunt. Deze sportpunten kunt u toekennen aan SV United. Wij willen u natuurlijk vragen ze aan SV United te geven. Van de punten die we ophalen kunnen wij namelijk extra sport- en spelmaterialen aanschaffen. Op de website https://www.jumbosparenvoorjesportvereniging.nl/sv-united/ kunt u onze vereniging opzoeken en zien wat onze spaardoelen zijn. Op deze site kunt u de sportpunten ook direct aan SV United toekennen. Maar u kunt uw gespaarde punten ook inleveren bij ons op de vereniging. In de kantine staat een dropbox waar u ze in achter kunnen laten. We willen u bij voorbaat danken voor het meesparen voor SV United!


Agenda ALV

Hierbij nodigt het bestuur van SV United alle (jeugd)leden en ouders/verzorgers van jeugdleden uit voor de algemene ledenvergadering welke gehouden zal worden op Vrijdag 23 december 2016 in de kantine van sportpark de Meulebèèk te Wanssum. Aanvang 21.00 uur.
De agenda voor deze vergadering is als volgt,
1. Opening en mededelingen.
2. Vaststelling agenda
3. Notulen 20 april 2016. De notulen zijn bij het secretariaat op te vragen
4. Algemene en sportieve zaken: voetbal en korfbal
5. Financiële zaken  seizoen 2015/2016
6. Verslag kascommissie
7. Vaststellen begroting en contributies
8. Kiezen bestuursleden
9. Rondvraag
10. Sluiting    
Afmelden kan bij de secretaris, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Jouw stem is geld waard! Help de vrijwilligers van SV United aan nieuwe kleding!
SV United doet mee met de Clubkas Campagne van Rabobank Horst Venray, zodat we ons doel kunnen bereiken: Het aanschaffen van nieuwe kleding voor de vrijwilligers, zodat alle kaderleden er herkenbaar, uniform en netjes bijlopen!
Als je lid bent van Rabobank Horst Venray kun je tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van dinsdag 4 oktober t/m maandag 17 oktober stemmen op SV United via http://rabo.nl/horstvenray/rcc 
Alle meerderjarige leden van de Rabobank Horst Venray ontvangen rond 4 oktober per e-mail of post een persoonlijke stemkaart. Met een unieke code vermeld op deze stemkaart kun je vervolgens online stemmen op SV United. Je  krijgt vijf stemmen, waarvan je maximaal twee stemmen aan SV United mag geven. Het is overigens niet verplicht alle stemmen uit te brengen. De waarde van een stem is afhankelijk van het totaal aantal uitgebrachte stemmen en derhalve onze oproep om massaal op SV United te stemmen om zodoende onze kaderleden aan nieuwe kleding te helpen. Alvast bedankt voor de steun!

 

Uitslag SV United Loterij

De afgelopen weken zijn de leden van de korfbalafdeling fanatiek aan de slag gegaan met het verkopen van loten voor de SV United Loterij. Zondag 3 juli vond de trekking plaats op sportpark De Meulebèèk tijdens de afsluiting van het korfbalkamp.
 
Daaruit rolden de volgende winnaars uit de bus:
 
1e prijs:   Sportkledingbon Teamwearwinkel t.w.v.  € 150
Gewonnen door: Teun Peters, Wanssum
2e prijs:   Kappersbon Kek Hairstyle t.w.v. € 100
Gewonnen door: Indy Phillips, Wanssum
3e prijs:   1 dag gratis gebruik van Geert’s mobiele ijsbar van Verdeuzeldonk De Echte Bakker t.w.v. € 89
Gewonnen door: Ingrid Oosterbroek, Wanssum
4e prijs:   Eetbon Veerhuys Tante Jet t.w.v. € 50
Gewonnen door: Siebe van den Einden, Wanssum
5e prijs:   2 snackbonnen van Cafetaria De Klein t.w.v. € 25
Gewonnen door: Evelyn Poels, Wanssum & Miranda Boom, Nijmegen
 
De teamprijs, een gratis bootcamples @ Just Be Fit en een afsluitend snackmoment bij Cafetaria De Klein is gewonnen door de meiden van de D1!!
 
VAN HARTE GEFELICITEERD!
 
Mocht u uw prijs zondag 3 juli niet in ontvangst hebben kunnen nemen, dan is uw prijs af te halen bij Ineke Lensen.
 
Bedankt voor jullie inzet en enthousiasme!
Sponsors bedankt!

 

Sportspreekuur in Wanssum

Elke vrijdag tussen 19.30 uur en 20.00 uur kunt u in Wanssum terecht voor al uw vragen over uw sportblessure.
Hieraan zijn geen kosten verbonden.
Graag vooraf aanmelden via telefoon, of e-mail. Als we geen tijd hebben om op te nemen, graag het antwoordapparaat inspreken.     
Telefoon: 0478 533244,   e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Daarnaast is het mogelijk om op maandag van 18.30 uur tot 19.00 uur en woensdag van 19.00 uur tot 19.30 uur gebruik te maken van het gratis sportspreekuur bij praktijk voor fysio- en manuele therapie ’t Hofse Veld, Kasteellaan 17 te Well.
Telefoon: 0478-501743,   e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  
U zult geholpen worden door ervaren (sport) fysiotherapeuten.

 

Zondag 5 juli: Luikse Markt in Wanssum

Op zondag 5 juli zal rondom de Wanssumse kerk weer de jaarlijkse Luikse markt plaatsvinden. Deze drukbezochte markt is ieder jaar weer een gezellig dagje uit voor de vele bezoekers. Op de markt staan ongeveer 200 standhouders die hun oude/gebruikte spullen uitstallen. Heerlijk om tussen te snuffelen en geweldig als je net dat ene vindt wat je al zo lang zocht!  Ook kinderen kunnen zich vermaken op de Luikse Markt. Er zijn verschillende ‘attracties’ waar zij zich geheel kosteloos kunnen vermaken. Daarnaast helpt ook de livemuziek mee aan de sfeer.

Natuurlijk wordt er ook voor de inwendige mens gezorgd. Op het terrein is een terras ingericht waar men rustig kan genieten van de muziek onder het genot van een hapje en een drankje. En bij het warme weer van juli kan de ijskraam ook niet ontbreken. Zoals elk jaar is de organisatie weer geheel in handen van Fanfare Concordia en SV United. Vanaf 09.00 uur bent u van harte welkom op de Luikse Markt in Wanssum!

De toegang tot de markt bedraagt €3,-
Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.

Wilt u een standplaats? Neem dan contact op met Eric van Aerle door te bellen naar 0492-525483.

Tot zondag 5 juli!
 

Open Dag SV United: Zaterdag 30 mei

Op zaterdag 30 mei houdt SV United een Open Dag. Alle jongeren, lid of geen lid, zijn van harte welkom om kennis te maken met voetbal en/of korfbal!

korfbal_20uitnodiging.jpg

 

Korfbalkamp 2014

Sinds lange tijd weer een korfbalkamp met een overnachting en op een super mooie locatie; “de Meulebèèk”.  Alle kinderen arriveerden om 10.00 uur met koffers, sporttassen, knuffels en met hele goede zin.  Nadat de groepen bekend waren, werden de saaie witte t-shirts omgetoverd tot prachtige groene, rode, blauwe, roze en oranje team shirts.  Dit waren de kleuren van de teams die deze twee dagen om de grote wisselbeker mochten strijden.
De beach korfbalwedstrijdjes begonnen in de regen en er werd flink gerend en natuurlijk ook gescoord. Toen wij helemaal nat waren, begon de zon te schijnen. Toch werden  we weer nat.  Nu door de waterspelletjes. De teams  probeerden het geluk naar hun hand te zetten, door de spelleiding om te kopen of door onopvallend te foettelen (oud Wanssums woord voor vals spelen). Het ene team was daar beter in dan het andere, maar ik noem geen namen.

Korfbalkamp.jpg

De friet en de frikadellen waren meer dan welkom, want we hadden allemaal een reuze honger gekregen. De buik vol en klaar om naar het zwembad te gaan om waterkorfbal te spelen.  Een nieuwe ontdekking van de organisatie.  Dit was vooral voor de kleinste die niet konden staan in het bad een zwaar onderdeel.  Weer omkleden, haren doen even optutten en toen naar het centrum van Wanssum op zoek naar de vossen. De vossen waren herkenbaar aan de oranje kleding. Een klein probleempje, want heel Nederland was tegen achten gehuld in oranje.  Maar we lieten ons niet ontmoedigen en liepen net zolang, tot we iedereen te pakken hadden en het woord wisten. “Lekker slapen!“ was het woord, maar dat slapen liet nog lang op zich wachten. Nederland-Costa Rica begon om 22.00 uur en wat bleek, dat ook meiden van voetbal houden en vooral van Depay. Nagels werden afgebeten, er werd gegild en de grensrechter die alles buitenspel vlagde, werd van alles toegewenst. Dit ga ik beter niet publiekelijk herhalen. Roze, rood, groen en blauw, waren voor even helemaal oranje.
Was het 3.00 uur of 4.00 uur, ik weet het niet meer. Ik weet alleen dat de toeter veel te vroeg kwam om ons te wekken. Gelukkig was er een kopje koffie op bed voor de slaperige leiding, die hun team weer op mocht peppen.
Na enkele korfbalwedstrijdjes om op te warmen, werden de finales om de strafworpbokalen gespeeld. Dit was weer erg spannend. Uiteindelijk mochten Lieke Arts (bij de Welpen), Lotte Kersten (bij de F-jes), Lisan van de Water (bij de D2) en Quinty Weijs (bij de D1/C2) zich de winnaars noemen.
De strijd om de grote wisselbeker kon hierna weer verder. Het oranje gevoel was helemaal weg. Alle teams deden hun best om nog iets te veranderen aan de eindstand. Deze werd bepaald door  het aantal treffers, waarbij de nummero uno het vaakst mocht doelen, nummer twee minder etc. De uitslag was verrassend, want de winnaar van de spellen; team rood werd door groen overtroffen met het aantal doelpunten.  Dus de wisselbeker ging naar team Groen. Gefeliciteerd!!!!
Het was een fantastische dag en een afschuwelijke korte nacht. Ik zeg welterusten en tot volgend jaar.

Tot slot; Bedankt organisatie, losse hulpen, juice girls, de leiding, maar vooral bedankt korfbalmeiden jullie waren SUPER!!!!!!