Facebook Toestaan Niet toestaan

SV United met nederlaag de carnaval in

24 februari 2022 22:15

SV United heeft donderdagavond in eigen huis geen punten weten te pakken tegen Rood-Wit. De ploeg uit Groesbeek was op sportpark De Meulebèèk net te sterk voor United: 1-2.

De wedstrijd tegen Rood-Wit stond aanvankelijk op carnavalszondag gepland in Groesbeek, maar uiteindelijk werd het duel verplaatst naar donderdagavond in Wanssum. United was in de eerste helft de baas in eigen huis, maar slaagde er niet in om dit in de score uit te drukken. In het tweede bedrijf kwam Rood-Wit beter in de wedstrijd en de bezoekers wisten dit wel om te zetten in een doelpunt.

Tien minuten na de onderbreking opende Rood-Wit de score, waarna United dus in de achtervolging moest om een resultaat te boeken. Michal Kolodziejski leek de thuisploeg in ieder geval een gelijkspel te bezorgen. De Poolse aanvaller zette United twintig minuten voor tijd namelijk op gelijke hoogte. In de 81ste minuut liep de ploeg van trainer Fenne Smits echter opnieuw achter de feiten aan toen Rood-Wit voor de tweede keer op voorsprong kwam. Een nieuwe gelijkmaker zat er in de slotfase vervolgens niet meer in, waardoor United met een nederlaag de carnaval in gaat.