Home -

Home

Avond van de sport

Gisteren, 27 november 9:15  Beste sportliefhebber, Het sportleven bestaat niet alleen uit het uitoefenen van de sport zelf, maar ook het besturen van de vereniging en het vele vrijwilligerswerk wat hierbij komt kijken. Om vrijwilligers in welke tak van sport dan ook in het zonnetje te zetten, werd op maandag 20 november j.l. de Avond van de Sport georganiseerd door de gemeente Horst aan de Maas.meer »


SV United pakt na twee doelpunten in blessuretijd punt tegen DSV

26 november 20:15  SV United heeft zondagmiddag gelijkgespeeld tegen DSV. De ploeg uit Meerlo en Wanssum knokte zich op het kunstgras van sportpark De Meulebèèk naar een punt dankzij twee doelpunten in blessuretijd van Tuur Philipsen en Perry Phillips: 2-2.meer »


Nipte nederlaag voor SV United tegen FCV-Venlo

19 november 17:15  SV United heeft zondagmiddag in eigen huis geen resultaat weten te boeken tegen FCV-Venlo. Op het kunstgras van sportpark De Meulebèèk gaf de ploeg van trainer Kevin Koolhof nauwelijks iets weg, maar ging het toch nipt onderuit: 0-1.meer »


SV United weet weer wat winnen is na verdiende zege op Hegelsom

13 november 19:15  SV United heeft zondagmiddag de eerste punten van het seizoen gepakt. De ploeg van trainer Kevin Koolhof kwam in eigen huis op achterstand tegen Hegelsom, maar knokte zich terug en boekte een verdiende overwinning: 3-1.meer »


SV United verliest in eigen huis van ONDO

6 november 12:30  SV United heeft zondagmiddag in eigen huis met ruime cijfers verloren van ONDO. Op sportpark De Meulebèèk kwam de thuisploeg via Indy Phillips snel op voorsprong, maar ging het toch kopje onder: 2-6.meer »


Algemene Ledenvergadering - 16-11

2 november 0:00  Beste leden en ouders van jeugdleden, Bij deze nodigen we jullie uit voor de Algemene Ledenvergadering op donderdag 16 november in de kantine. Aanvang 21.15 uur.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!