SV United vergeet te winnen van SV Blerick

22 mei 12:15  SV United heeft afgelopen maandag gelijkgespeeld tegen SV Blerick. De ploeg van trainer Kevin Koolhof speelde een goede wedstrijd, maar vergat zichzelf optimaal te belonen, waardoor de beslissing onderin de ranglijst op de laatste speeldag zal vallen: 1-1.meer »

BELANGRIJK BERICHT: Kledingplan SV United 2024 - 2028

22 mei 11:30  Het bestuur van SV United is verheugd om hierbij mede te delen dat vanaf het seizoen 2024 – 2025 er een nieuw kledingplan in werking zal treden. In september 2023 ontwikkelde het bestuur een ambitieus kledingplan voor de hele vereniging waarbij de uitgangspunten gericht waren op meer kleding voor alle spelende, niet spelende leden en de vele vrijwilligers die onze vereniging rijk is. Een ander uitgangspunt daarin is dat we vinden dat de uitstraling binnen SV United uniform dient te zijn waarbij iedereen in dezelfde tenues en trainingspakken zal spelen en lopen en dat hierin minder onderscheid is tussen prestatieve teams en recreatieve teams. Het laatste uitgangspunt vanuit het bestuur is dat we dit wilde vormgeven samen met de lokale ondernemers die SV United een verschrikkelijk warm hart toedragen. meer »

SV United 2 kroont zich tot kampioen in derde klasse

13 mei 19:30  SV United 2 heeft zondagmiddag de titel gepakt. Op bezoek bij S.V. Roggel 2 was een doelpuntloos gelijkspel genoeg om het kampioenschap veilig te stellen.meer »

SV United lijdt dure nederlaag in Panningen

13 mei 19:15  SV United heeft zondagmiddag geen goede zaken kunnen doen in de strijd om (directe) handhaving in de derde klasse C. De ploeg van trainer Kevin Koolhof ging nipt onderuit op bezoek bij directe concurrent SV Panningen: 1-0.meer »

Mogelijke kampioenswedstrijd SV United 2 in Roggel

11 mei 13:30  SV United 2 kan zondag 12 mei kampioen worden. Ons tweede elftal heeft op bezoek bij SV Roggel 2 genoeg aan een gelijkspel om de titel te pakken in de derde klasse 3.meer »

Uitnodiging vooraankondiging en inventarisatie 35+ voetbal

3 mei 16:30  SV United is verheugd aan te kondigen dat we overwegen om een 35+ voetbalteam op te richten, en we willen jou erbij hebben! We geloven dat passie voor voetbal geen leeftijd kent en dat de liefde voor het spel alleen maar sterker wordt met de jaren. Of je nu een doorgewinterde veteraan bent of net je voetbalschoenen weer uit de kast hebt gehaald, we verwelkomen spelers van alle niveaus. Het gaat niet alleen om winnen, maar ook om het plezier van samenzijn op het veld, herinneringen ophalen aan vroeger en nieuwe vriendschappen smeden.meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!