Home -

Home

De vriendengroep van SV United JO 13-1

7 juni 13:45  Met twee grote bussen vertrokken we zaterdagmorgen vanuit Wanssum richting Uden voor de bekerfinale van het elftal JO 13-1.meer »


In Memoriam Jan Mooren

24 mei 18:15  Maandag 22 mei heeft ons het droevige bericht bereikt dat ons erelid Jan Mooren is overleden. Bestuur en leden van SV United wensen de familie veel sterkte in deze moeilijke tijd....


Trainer Smits zwaait af bij SV United met handhaving in derde klasse

22 mei 22:45  SV United heeft zondagmiddag handhaving in de derde klasse veiliggesteld. In de laatste wedstrijd van trainer Fenne Smits en all-time clubtopscorer Michal Kolodziejski werd er welleswaar met 2-1 verloren van V.V. Bruheze, maar ook dat was genoeg voor lijfsbehoud.meer »


SV United pakt belangrijk punt tegen koploper Handel

16 mei 20:15  SV United heeft zondagmiddag knap gelijkgespeeld tegen VV Handel. De ploeg van trainer Fenne Smits pakte tegen de koploper dankzij een doelpunt van Mike Linders een heel belangrijk punt in de strijd om lijfsbehoud: 1-1.meer »


SV United JO13-1 in de halve finale van de KNVB Beker

12 mei 10:45  SV United JO13-1 draait een sterk seizoen. In de eerste fase van de competitie werd het kampioen waardoor ze zich plaatsten voor de knock-out fase van de KNVB Beker. Ook in de derde fase van de competitie is een kampioenschap nog altijd mogelijk alhoewel SV United JO13-1 dat niet meer zelf in de hand heeft.meer »


Proeftrainingen SV United/SVOC’01

9 mei 17:45  Alle meiden die met de promotraining bij ons hebben mee getraind, willen we bij deze van harte uitnodigen om nog drie keer mee te komen doen. Na afloop van deze drie trainingen kun je dan aangeven of je je wilt aanmelden als lid.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!