Reinold Wiedemeijer nieuwe assistent-trainer SV United

23 september 9:30  Reinold Wiedemeijer gaat dit seizoen aan de slag als assistent-trainer bij de selectie van SV United. De voormalig scheidsrechter uit het betaald voetbal vervangt de vertrokken Thijs Hendriks als rechterhand van hoofdtrainer Fenne Smits. meer »

Ed Janssen bij SV United met thema-avond voor onze scheidsrechters

14 september 12:00  Op maandag 29 augustus heeft oud KNVB scheidsrechter Ed Janssen een thema-avond verzorgd voor onze clubscheidsrechters en kaderleden. Eerste thema was omgaan met agressie en bij tweede thema is aandacht besteed aan hands. meer »

Oproep gedrag supporters

14 september 10:15  Beste supporters van SV United,meer »

Vacatures bestuur SV United

14 augustus 20:45  Het (hoofd)bestuur van SV United is dringend op zoek naar nieuwe bestuurders. Het bestuur hoort te bestaan uit zeven personen. Tussen nu en het voorjaar van 2023 nemen er verschillende functionarissen afscheid, na soms jarenlang de vereniging wekelijks gesteund te hebben, waardoor er straks nog maar drie bestuurders overblijven.meer »

SV United sluit competitie na nederlaag af op achtste plaats

7 juni 14:30  SV United is er zondagmiddag niet in geslaagd om het seizoen af te sluiten met een resultaat. Op sportpark De Meulebèèk verloor de ploeg van trainer Fenne Smits met ruime cijfers van Excellent: 1-5.meer »

Laatste wedstrijd voor doelman Bas Rademacher en leider Arie Janssen

3 juni 13:30  SV United neemt maandag in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen afscheid van Bas Rademacher en Arie Janssen. De doelman en leider zijn al jaren onderdeel van het eerste elftal van United, maar na maandag zit hun periode bij de selectie erop. Daarnaast wordt er maandag afscheid genomen van nog meer stafleden en spelers.meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!