Hattrickheld Van de Pasch bezorgt SV United zege op Germania

28 november 20:15  SV United heeft zondagmiddag drie punten weten te pakken op bezoek bij Germania. In Groesbeek trok de ploeg van trainer Fenne Smits aan het langste eind in een uiterst matig duel. Rik van de Pasch was de grote man aan de zijde van United en bezorgde zijn ploeg met drie doelpunten hoogstpersoonlijk de overwinning: 2-3. meer »

Coronamaatregelen op sportpark De Meulebèèk

28 november 20:00  Naar aanleiding van de laatste maatregelen rond het coronavirus zijn er ook op sportpark De Meulebèèk een aantal belangrijke regels. SV United wijst alle leden daarom op het volgende.meer »

Nederlaag voor SV United na hectisch halfuur in Melderslo

18 november 21:30  SV United heeft donderdagavond op bezoek bij Melderslo geen punten kunnen pakken. Nadat de wedstrijd op 7 november werd gestaakt vanwege een blessure van de scheidsrechter speelde United donderdag de resterende 32 minuten. In ruim een halfuur werd er drie keer gescoord, maar helaas voor de ploeg van trainer Fenne Smits gebeurde dat twee keer aan de verkeerde kant van het veld: 2-1.meer »

Vrijwilligersacties leveren mooie geldbedragen op

15 november 19:15  SV United heeft dankzij de inzet van leden bij vrijwilligersacties twee mooie geldbedragen op kunnen halen. Tijdens de Kermis Wanssum zette onze leden zich in met garderobediensten en afgelopen weekend werd er afval opgeruimd.meer »

Gestaakt duel met Melderslo wordt uitgespeeld op 18 november

8 november 18:45  SV United heeft zondagmiddag de wedstrijd tegen SV Melderslo niet uit kunnen spelen. Het duel op sportpark De Merel werd na een klein uur gestaakt bij een stand van 0-0- vanwege een blessure van de scheidsrechter. Op 18 november zullen de negentig minuten alsnog worden volgemaakt. meer »

Vacature Algemeen voorzit(s)ter Bestuur & Voorzit(s)ter Senior Voetbal

8 november 18:30  SV United heeft twee vacatures open staan. Ben of ken jij de juiste persoon voor een van onderstaande vacante functies, dan horen we graag van je!meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!