Kampioenen van SV United O15-2 spelen erewedstrijd

19 januari 20:30  SV United O15-2 werd in december kampioen en gaat daarom een erewedstrijd spelen tegen SV United O14-1. De wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 21 januari om 13:00 uur.meer »

SV United stelt Koolhof aan als nieuwe hoofdtrainer

4 januari 11:45  Kevin Koolhof is met ingang van het seizoen 2023-2024 de nieuwe hoofdtrainer van SV United. De oud-speler van de derdeklasser wordt in Wanssum de opvolger van Fenne Smits en tekent een contract voor twee seizoenen.meer »

Coenders kopt SV United naar gelijkspel bij koploper VV Handel

5 december 17:00  SV United heeft zondagmiddag knap gelijkgespeeld tegen VV Handel. Op bezoek bij de koploper van de derde klasse D kwam United op voorsprong via een rake kopbal van Daniel Coenders, waarna het een punt wist mee te nemen naar Wanssum: 1-1.meer »

SV United toont veerkracht en pakt punt na knappe comeback

28 november 19:45  SV United heeft zondagmiddag gelijkgespeeld tegen Vianen Vooruit. De ploeg van trainer Fenne Smits had op voorhand ongetwijfeld niet getekend voor een punt, maar mocht uiteindelijk na een achterstand van drie doelpunten blij zijn met een remise: 3-3.meer »

SV United geeft doelpunten weg en verliest bij Excellent

21 november 15:30  SV United heeft zondagmiddag met ruime cijfers verloren van Excellent. Op bezoek bij de formatie uit Oploo keek United na een zwakke eerste helft tegen een 4-1 achterstand aan en dat kon ondanks een betere tweede helft niet meer worden rechtgezet: 5-2.meer »

Maandagochtendploeg in het zonnetje

16 november 18:15  Onze maandagochtendploeg zorgt ervoor dat sportpark De Meulebèèk er altijd mooi bij ligt. Daarom werden zij genomineerd voor de vrijwilligers Sportwaarderingsprijs Horst aan de Maas 2022. Bedankt voor jullie inzet, mannen!meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!