Facebook Toestaan Niet toestaan

SV United hard onderuit op bezoek bij Excellent

30 oktober 2023 20:45

SV United heeft zondagmiddag met afgetekende cijfers verloren van Excellent. In Oploo gaf de ploeg van trainer Kevin Koolhof niet thuis op een dramatisch veld: 6-0.

Een totale off-day. Zo kan het optreden van United op bezoek bij Excellent het beste worden omschreven. Bij rust keken de bezoekers al tegen een achterstand van 4-0 aan. Na tien minuten kreeg United al de eerste tegentreffer toen een Excellent-spits na een simpele steekbal oog in oog met doelman Rik Wijers rustig bleef. De ploeg uit Meerlo en Wanssum bleek echter nog niet wakker na die snelle goal, want ruim tien minuten later gaf het de 2-0 op kinderlijk eenvoudige wijze weg. Na dat doelpunt leek United iets meer controle over de wedstrijd te krijgen, maar in de 36ste minuut ging het opnieuw mis. Via een aanval over de linkerflank kwam de thuisploeg voor de derde keer tot scoren en op slag van rust werd ook de 4-0 hard via de lat binnen geschoten.

In het tweede bedrijf kwam United beter voor de dag, al zat een sensationele comeback er geen moment in. De bezoekers kregen wel een aantal kansen om te scoren, maar ook een eretreffer werd er niet meer gemaakt. In de laatste twintig minuten slaagde Excellent er wel nog in om twee keer te scoren en dus stapte United met een ruime nederlaag van het veld. Zondag kan United op jacht naar revanche als ONDO op bezoek komt in Wanssum.